Tapasplank XL & XXL

60,0070,00

Geef je binnenkort een groot feest of komen er veel mensen op bezoek? Haal dan deze Kaas- & Tapasplank XL (1 meter) of XXL (1,2 meter) in huis met uw eigen tekst, logo of quote.

Tekst

Productprijs: 60,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Geef je binnenkort een groot feest of komen er veel mensen op bezoek? Haal dan deze Kaas- & Tapasplank XL of XXL in huis. De plank is maar liefst 1 meter (XL) of 1,20 meter lang en 25 cm breed. Dit maakt de tapasplank ook perfect voor in de horeca.
Dit rustiek ontworpen model is ideaal om tapas te presenteren zoals lekkere charcuterie of heerlijke kazen, worst, vijgen en dadelbrood. Ook hapjes, garnering, dippers, desserts of bijgerechten komen tot hun recht op de plank. Daarnaast hebben bacteriën en geurtjes nauwelijks vat op het exemplaar.
De tapasplank is te graveren met je eigen tekst, waardoor hij ontzettend leuk is om cadeau te geven.
De houten tapasplank is gemaakt uit rubberwood en heeft een authentieke uitstraling. Onder de plank zitten houten balkjes zodat de plank goed blijft liggen, ook als je ondergrond oneffen is.
Met de juiste verzorging gaat hij jarenlang mee. Was de plank na gebruik met de hand af en laat hem goed drogen. Smeer de plank regelmatig in met een keukenolie om hem te beschermen tegen het intrekken van vlekken en geuren. De plank is ook uiterst geschikt ter decoratie van je keuken. Hang hem dus mooi in het zicht.

Graveren is 100% voedselveilig en de tekst zal nooit verdwijnen bij afwassen of normaal gebruik.

Gewicht 2,6 kg
Afmetingen 1000 × 25 × 1,8 cm
Afmeting

XL (1m), XXL(1,2m)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tapasplank XL & XXL” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *